Our client came to us with a vision of soft greys, off white, creams and subtle accent colours. They had lived in the property for 8 years and were looking for a complete change. They loved the high ceilings of the main house and had extended out into the garden to create a stunning open plan living space.

We worked with a fabulous kitchen and bathroom designer in creating a perfect scheme for our clients alone with bespoke joinery, textured wallpapers and a subtle colour palette.

We used a lot of the clients existing pieces and had them reupholstered, and changed to suit the new scheme and gave it the lift and modern feel they were looking for.

Removing the carpets we found stunning original floor boards beneath and had they re-sanded and stained to give a light feel to the room and sourced a similar wood for the open plan area to give continuity and a feeling of tradition that the extension had always been there.

Contact Us